Renske Bijlenga is afgestudeerd in 2012 aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam. Na haar afstuderen heeft zij een jaar in Italië gewerkt als algemeen practicus. Sinds 2013 is zij werkzaam als algemeen practicus in Nederland. Zij is na haar afstuderen meteen begonnen met na- en bijscholing.

Aanwezig: donderdag-vrijdag-zaterdag

View details

Florinde van Bogget heeft momenteel een sabbatical. Zij is voor een periode vanaf 1 maart 2022 voor 10 maanden in Spanje. Op de achtergrond is zij nog met de praktijk verbonden maar doet momenteel geen patiënten behandelingen. Onze vaste tandartsen nemen haar in deze periode waar.

Florinde van Bogget is afgestudeerd in 2010 aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam. Na haar afstuderen heeft zij 4 jaar gewerkt als algemeen practicus. Daarna is zij 4 jaar werkzaam geweest in een kinder- en jeugdtandheelkunde praktijk. Zij is sinds haar afstuderen meteen begonnen met na- en bijscholing.

Aanwezig: –

View details

Elia Eilders is afgestudeerd in 2015 aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na haar afstuderen heeft zij een aantal jaren in San Francisco gewoond en verschillende waarnemingen in Nederland gedaan.

Sinds 2020 is ze werkzaam als algemeen practicus bij Florens Tandartsen.

Aanwezig: maandag en woensdag

View details
Paul Promes

implantoloog-tandarts

Paul Promes is afgestudeerd in 2012 aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam.

Sinds zijn afstuderen in 2012 is hij tevens gestart met het plaatsen van tandheelkundige implantaten.

Sinds 2020 is hij in onze praktijk werkzaam als implantoloog en algemeen practicus.

Aanwezig: maandag

In 2015 afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam. Tijdens haar studietijd heeft zij gewerkt bij de bijzondere tandheelkunde waar ze veel ervaring heeft opgedaan bij kinderen, angstige patiënten en patiënten met uitgebreide prothetische problemen.

Heeft in 2023 haar promotieonderzoek op de afdeling kaakchirurgie in het VUMC waar ze onderzoek doet naar de zorg van droge mond patienten en implantologie.

Sinds 2020 is ze werkzaam als algemeen practicus bij Florens Tandartsen. 

Aanwezig: dinsdag en donderdag

View details

Joanne Dielingen is werkzaam als mondhygiëniste bij ons sinds 2016.

Aanwezig: dinsdag

View details
Sabrina van Wolde

Praktijk manager

Na jaren te hebben gewerkt bij een grotere tandartspraktijk is zij in 2018 bij ons komen werken als preventie assistente. Begin 2022 is zij met veel plezier begonnen met het managen van de praktijk, en zal zij nog maar af en toe preventie werk doen. Wel werkt ze iedere maandag samen met onze implantoloog Paul. Haar missie is het zorgen voor een fijne praktijk en werkplek.

Joy van Gils

Tandarts

Bonjour! Joy van Gils is afgestudeerd in 2022 aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam. Na haar afstuderen heeft zij een jaar op Guadeloupe (de Franse Antillen) gewerkt als algemeen practicus, waarna zij in 2023 het team van Florens Tandartsen weer is komen versterken. Zij vindt kwaliteit van de behandelingen en dat de patiënten zich op hun gemak voelen heel belangrijk. Patiënten kunnen bij haar terecht in het Nederlands, Engels of Frans. Joy is na haar afstuderen meteen begonnen met na- en bijscholing en is naast haar werk graag op de tennisbaan te vinden.

Aanwezig: woensdag en vrijdag

Sakina Hanoun

Assistente

Sinds begin 2015 werkt Sakina bij ons als tandartsassistente

Debora van der Zwan

Assistente

Na jaren te hebben gewerkt in een solo praktijk werkt Debora sinds november 2017 als tandartsassistente bij ons.

Sioe Oei

Tandarts

Waarnemend tandarts tijdens afwezigheid van onze tandartsen.

Ze is momenteel laatstejaars student Mondzorgkunde aan de Hogeschool Inholland/ACTA en kijkt er naar uit om af te studeren.
Esma vindt de dankbaarheid van patiënten na een behandeling het leukst en ziet je graag in haar behandelstoel!

View details
Moriah Dekker

Tandartsassistente

Moriah is in 2020 afgestudeerd aan de Mime Opleiding in Amsterdam – er bestaat geen leukere studie! In vier jaar is ze opgeleid tot fysieke acteur en theatermaker. Daarvoor heeft Moriah één jaar gebarentaalwetenschappen gestudeerd aan de UvA. Momenteel combineer ze theaterklussen met het werken in de praktijk. Buiten werk is ze samen met haar zus aan het trainen om mee te doen aan het EK voltige deze zomer.

In 2018 afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht als mondhygiënist. Tijdens haar studie heeft ze altijd als preventie assistent gewerkt.
Na haar studie is Isuara geëmigreerd naar Spanje en heeft daar 4 jaar bij een Nederlandse tandartspraktijk gewerkt. Sinds juni 2022 is ze weer terug in Nederland. Hier in Nederland
vindt ze het fijn dat er afwisseling is in de behandelingen. Naast gebitsreinigingen vindt ze het ook leuk om bijvoorbeeld spalkjes vast te zetten en kronen terug te plakken.

Aanwezig: donderdag en vrijdag

View details
Tosca Dekker

Praktijkmanager

Tosca werkt sinds 2017 bij Florens als tandartsassistente. In de tussentijd heeft ze in 2021 haar bachelor Gezondheid & Leven aan de VU gehaald. Momenteel is ze bezig met het afronden van de master Zorgethiek & Beleid aan de Universiteit voor Humanistiek.

Vanaf september 2022 werkt Tosca samen met Sabrina als Praktijkmanager.

Asena werkt tijdens haar studie mondzorgkunde, aan de hogeschool In Holland, als preventie-assistente in Amsterdam en is eind 2023 bij ons gestart.

Ze stelt mensen graag op hun gemak. Ze vindt het behandelen van patiënten met angst en kinderen het leukst.

View details